Aanstaande zondag staat de oh zo belangrijke wedstrijd tegen Zwolle op het programma. De degradatiestrijd is de laatste tien jaar nog nooit zo spannend geweest en laten we dit vooropstellen: een overwinning op Zwolle kan echt voor de ommekeer zorgen!

Om onze zwart-witte strijders extra te motiveren en om als supporter naar de spelers toe te benadrukken dat dit een van de belangrijkste wedstrijden van het afgelopen decennium wordt er voor de wedstrijd groot uitgepakt. Een aantal fanatiekelingen willen de schouders eronder zetten en dit kunnen zij niet alleen.

Om alles te realiseren vragen wij om jullie hulp! Om half 11 gaan de poorten van het stadion open en zal uitgelegd worden wat er gaat gebeuren. Heracles zorgt voor(koele) versnaperingen.

Laten wij ons als supporters ervan doordrongen zijn dat zondag een hele belangrijke dag wordt. De uitslag van zondag bepaalt hoe wij over anderhalve week naar Breda gaan. Laten we tekeer gaan als beesten, zorgen dat Zwollenaren met knikkende knietjes weer terug naar Zwolle gaan.

En dat begint zondag om half 11 al! BE THERE!

Sponsoren

Reacties (16)

Reageer nu!