Mogelijk gaat het cruciale duel in de strijd tegen nacompetitie zaterdagavond niet door in het Rat Verlegh Stadion tussen NAC Breda en Heracles. Het stadion is in een zorgwekkende toestand meldt Omroep Brabant.

Het stadion zou de veiligheid niet kunnen waarborgen doordat er beton van het stadion niet meer in goede staat is. Zaterdagavond zal het stadion afgeladen vol zitten. Vrijdag wordt de draagkracht van het stadion getest door hem te testen met gewicht. Op die manier kan worden bekeken of de tribune veilig is. De uitkomsten van de tests volgt vrijdagmiddag. Aan de hand daarvan wordt bepaald of NAC – Heracles doorgaat.

Mocht het duel niet doorgaan, wordt een verzoek ingediend om de wedstrijd na het onderzoek op 2 mei te spelen.

Update, 18:17 uur

De wedstrijd gaat definitief door zaterdagavond in Breda in een uitverkocht stadion. De test is vanmiddag uitgevoerd met kunstmest zakken en er is geen acuut risico voor de toeschouwers.

Sponsoren

Reacties (75)

Reageer nu!