Koninklijke Ten Cate blijft ook de komende twee jaar hoofdsponsor van onze Zwart Witte trots! Het Almelose bedrijf was de afgelopen twaalf jaar al hoofdsponsor en plakt er daar in ieder geval nog twee bij aan.

Jan Smit, voorzitter van Heracles is heel blij met de verlenging. “We zijn uiteraard heel content met deze contractverlenging”, aldus voorzitter Jan Smit. “TenCate is al ruim twaalf jaar onze hoofdsponsor en zal dus zeker nog twee jaar langer op het shirt staan. Daarmee is TenCate, na Philips, de ‘langstzittende’ hoofdsponsor in het betaalde voetbal. Dat zegt alles over de enorme betrokkenheid.”, Aldus de preses op de website van Heracles.

Loek de Vries, CEO van Ten Cate, roemt de vooruitstreving die Heracles ambieert: “De verlenging van ons hoofdsponsorschap bestendigt de hechte relatie die Heracles Almelo en TenCate al ruim 12 jaar hebben. Sporttechnische innovatie door middel van moderne kunstgrassystemen staat hierin centraal. Het siert Heracles Almelo dat de club steeds vooraan wenst te lopen met tal van innovaties. De huidige vernieuwing van het stadion is de kroon op dat streven. Als hoofdsponsor verheugen wij ons op de sportieve prestaties van het team en de staf in de komende jaren, gesteund door het betrokken bestuur, management, de medewerkers en supporters van de club.”

Sponsoren

Reacties (56)

Reageer nu!