Tim Breukers en Thomas Bruns blijven mogelijk langer bij Heracles. Beiden hebben een aflopend contract, waarbij Breukers gehuurd wordt van FC Twente en transfervrij wordt.

Thomas Bruns heeft op korte termijn een vervolggesprek over nieuw, meerjarig contract bij de club. “Er zijn ook andere clubs geïnteresseerd in Thomas, maar bij Heracles Almelo staan veel positieve dingen te gebeuren. Hendrie Krüzen komt terug als trainer en John Stegeman heeft aangegeven in Thomas een belangrijke speler voor de toekomst te zien. Hij is nog maar 23 jaar”, zegt zaakwaarnemer Harold Eijkelkamp tegenover Voetbal International.

Tim Breukers is gehuurd van FC Twente en Heracles heeft aangegeven met hem verder te willen, aldus zaakwaarnemer Harold Eijkelkamp. “Ik heb recent een gesprek gehad met de leiding van Heracles Almelo en die heeft daarin aangegeven met me verder te willen. Ik heb het naar mijn zin bij deze club, dus ook voor mij is blijven zeker een optie”, aldus de verdediger. Bruns en Breukers moeten er nog wel zien uit te komen, want ook Breukers heeft nog niet gesproken over de voorwaarden.

Sponsoren

Reacties (37)

Reageer nu!