Heracles gaat morgen zijn laatste thuiswedstrijd spelen van het seizoen. In de thuiswedstrijd tegen de GA Eagles zal er voor het laatst in het “kleine” onderkomen gespeeld worden.

En wie had gedacht dat deze wedstrijd om des keizers baard zou gaan. Met zeven nederlagen op rij, een ontslagen trainer, interne strubbelingen (spelers die weggestuurd werden) supporters (ja, ook wij!) die het allemaal niet meer zagen zitten en dan zo terug knokken! Wat een heerlijk seizoenseinde hebben we met zijn allen beleefd met als grote kers op de taart de uitwedstrijd tegen NAC, waarin met 1-3 gewonnen werd. Een dikke pluim gaat dan ook naar de technische staf en spelers, die alles en iedereen verrast hebben met het goede spel na de winterstop.

Morgen mogen we nog een keer genieten in ons knusse stadion, want vanaf volgend jaar is alles anders. Een tweede ring, misschien wel een doelstelling die bijgesteld gaat worden, Hendrie Krüzen die de technische staf komt versterken en ga zo maar door. Bovendien werd deze week bekend dat wij door de KNVB weer ingedeeld zijn in de keurige categorie 3, wat betekent dat wij financieel kerngezond zijn! Ongetwijfeld zal er een aantal kilometer verderop met een schuin oog gekeken worden dat de “Kleine Calimero” het toch steeds maar weer flikt om beetje bij beetje een grotere club te worden en om vooral maar niet te degraderen. Wij gaan nog hele mooie tijden tegemoet met ons zwart-witte clubje en daar mogen we als Almeloërs heel erg trots op zijn!

Zoals gezegd zal de wedstrijd buiten de sportieve plicht om niet meer ergens om gaan. GA Eagles zal zich volledig focussen op de nacompetitie en Heracles kan niet meer stijgen en ook geen nacompetitie meer spelen. Maar het zou natuurlijk wel ontzettend fijn zijn als we lekker op de veertiende plaats boven Excelsior blijven staan, aangezien dat financieel een meevaller zal zijn.

De wedstrijd begint morgen om 14:30 en staat onder leiding van arbiter Higler.

Sponsoren

Reacties (18)

Reageer nu!