Heracles heeft vanmiddag het seizoen 2014-2015 winnend afgesloten. In het eigen Polman Stadion won het de streekderby van Go Ahead Eagles met 1-0. Bryan Linssen scoorde in de tweede helft het enige doelpunt.

In de eerste helft kregen beide ploegen enkele kansen om de voorsprong te pakken in een zonnig Polman Stadion. Verder viel er weinig te beleven. De bezoekers kregen de beste kans via Lesly de Sa, maar doelman Bram Castro redde knap.

De tweede helft begon goed voor Heracles. Al naar een paar minuten was het raak voor de Zwart-Witten. Bryan Linssen schoot knap diagonaal raak en zorgde voor de 1-0. Linssen was de gevaarlijkste man aan Heracles-zijde en had na de 1-0 nog twee goede kansen om de score uit te breiden. Eerst schoot hij naast en een lob over doelman Cummins mislukte. In de slotfase probeerde Go Ahead nog maar ook de ongelukkig spelende Glynor Plet wist doelman Bram Castro niet te verschalken.

Heracles won dus met 1-0 en komt op een puntentotaal van 37. Een knappe prestatie van het team en de technische staf na de dramatische start van het seizoen! Op naar het volgende seizoen in een vernieuwd stadion.

Sponsoren

Reacties (41)

Reageer nu!