We merken aan alles en iedereen dat onze prachtige club weer leeft als nooit tevoren. Met het vernieuwde stadion én een nieuw logo in aanbouw willen ook wij als onafhankelijke supporters site weer stappen gaan maken!

Lijkt het jou leuk om mee te werken aan de grootste fansite van Heracles Almelo? Dan zoeken wij jou! Alles gebeurt op geheel vrijblijvende basis en het is aan jullie zelf om aan te geven wat je wel en niet wil en kunt betekenen voor onze site. Heb jij zin om eens in de week een column te schrijven, een fotoreportage van een training of wedstrijd te maken (camera aanwezig), nieuws te plaatsen of misschien de Facebook ( > 1000 likes)  pagina te beheren, stuur dan een e-mail naar info@hafc.nl.

Vermeldt daarin je naam, woonplaats en vak waarvan je een seizoenskaart hebt en wat je zou kunnen betekenen voor ons.

Sponsoren

Reacties (7)

Reageer nu!