Vandaag is definitief geworden dat publiekslieveling Simon Cziommer geen nieuw contract zal krijgen bij Heracles Almelo. De 34-jarige middenvelder hintte eerder dit jaar al richting een vertrek. aangezien Heracles te kennen gaf zijn contract niet te zullen verlengen.

De Duitse spelmaker was bezig aan zijn tweede seizoen bij de Almelose club. In totaal speelde Cziommer 53 wedstrijden in de Eredivisie voor Heracles Almelo, hij scoorde drie keer. Eerder stond de vedette onder contract bij FC Twente, Schalke 04, AZ, Red Bull Salzburg en Vitesse. Op huurbasis kwam Cziommer uit voor FC Utrecht en Roda JC.

De ervaren middenvelder zet nog geen punt achter zijn carrière, ‘’Jullie zien me nog terug op het veld’’, zei hij na afgelopen thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

Sponsoren

Reacties (36)

Reageer nu!