Heracles is actief op de transfermarkt! Nadat gisteren ook al Wout Droste tekende, heeft Robin Gosens vandaag zijn handtekening gezet onder een contract voor drie seizoenen.

De afgelopen seizoenen werd de 20-jarige Gosens door Vitesse uitgeleend aan FC Dordrecht, waar hij zestien keer in de Jupiler League en 31 keer in de Eredivisie in actie kwam. De in Duitsland geboren linkermiddenvelder/verdediger maakte op 17 januari 2014 zijn debuut voor FC Dordrecht tegen Excelsior. Zijn eerste goal maakte hij tegen FC Emmen op  7 februari 2014.

“Robin is een linkshalf die eventueel ook als linksback uit de voeten kan.  Het is een talentvolle speler die zich het afgelopen seizoen bij FC Dordrecht uitstekend heeft gemanifesteerd”, aldus Nico-Jan Hoogma op de website van Heracles.

Foto: RTV Rijnmond
Sponsoren

Reacties (67)

Reageer nu!