Oussama Tannane speelt ook de komende seizoenen voor Heracles. De aanvaller heeft zijn contract met twee jaar verlengd.

Oussama Tannane kwam vorig seizoen in opspraak doordat hij tot twee keer toe weggestuurd werd. Begin februari werd hij samen met Iliass Bel Hassani weggestuurd. Een week rust zou de gemoederen weer moeten bedaren, maar nog maar net terug, bewees Tannane wederom zijn temperament nog niet onder controle te hebben. Hierna werd er helemaal geen gebruik meer van hem gemaakt en kwam hij onder de hoede van een psycholoog.

Ondanks dat de aanvaller bij Heerenveen, Ajax en PSV ook al werd weggestuurd vanwege zijn gedrag houdt Jan Smit vertrouwen in een goede afloop. “De een moet geholpen worden aan een hamstringblessure, Oussama hebben we laten werken aan zijn zelfbeheersing”, zegt voorzitter Jan Smit tegen over de TC Tubantia. “We hebben er het volste vertrouwen in dat het goed gaat komen met Oussama.”

Ik ben blij met de contractverlenging van Tannane

Bekijk resultaten

Sponsoren

Reacties (50)

Reageer nu!