Jeroen Veldmate zal zijn carrière vervolgen in Denemarken. De verdediger, dit seizoen nog veelvuldig in de basiself van John Stegeman tekent voor twee jaar bij Viborg FF.

“Ik had er van te voren heel goed over nagedacht. Ik ben 26, ik ben transfervrij. Ik wilde wel eens iets anders. Ik vroeg me af wat zou passen, waarvoor ik zou willen gaan. Duitsland of Engeland zou natuurlijk geweldig zijn geweest, maar daar kom je niet zomaar terecht. Ik heb Zweden en Denemarken heel hoog in het vaandel staan.Ik heb met veel jongens gespeeld die uit Scandinavië komen en die lagen me heel goed. Het zijn teamspelers, ze werken hard en ze zijn sociaal. Ik heb met Deense jongens gesproken over mijn voorkeur voor Scandinavië en die waren er heel positief over. Mijn vader (Henk Veldmate, hoofd scouting bij FC Groningen, red.) kent de markt daar heel goed en mijn zaakwaarnemer Edwin Olde Riekerink kon me er ook veel over vertellen.” Zo laat hij via zijn management weten.

HAFC.nl wenst Jeroen veel succes in het verdere verloop van zijn voetballoopbaan!

Foto: RTV Oost
Sponsoren

Reacties (5)

Reageer nu!