Het verslag is aan de late kant, maar onder het mom van beter te laat dan nooit. Heracles heeft de eerste oefenwedstrijd van het seizoen winnend afgesloten. in een (niet zo raar natuurlijk) tegenvallende wedstrijd werd het 3-0.

De eerste helft was gezapig. Er werden weinig kansen gecreëerd en het was duidelijk te zien dat de spelers er ook weer even in moeten komen na de vakantie.In de eerste helft deed Peter Van Ooijen, Paul Gladon, Wout Droste en Gino Bosz mee. Daarnaast maakte ook Oussama Tannane zijn opwachting na een half jaar uit de selectie te zijn gezet.

In deze eerste helft hadden met name Paul Gladon en Jaroslav Navratil hun vizier niet op scherp. Zij misten drie opgelegde kansen, waardoor de ruststand van 0-0 werd breikt.

Na de rust een ander Heracles. Robin Gosens mocht voor het eerst minuten maken en Renze Fij mocht het doel verdedigen. Hierdoor bleef Dennis Telgenkamp de gehele wedstrijd op de bank.

De doelpunten werden gemaakt door Brahim Darri, Wout Weghorst en Mark-Jan Fledderus (penalty).

Was jij erbij? Laat je mening over deze wedstrijd dan horen!

Sponsoren

Reacties (58)

Reageer nu!