John Stegeman vindt ten op zichtte van voorzitter Jan Smit de selectie nog niet op peil. Vooral aanvallend is het krap in de selectie van Heracles, zo vertelt Stegeman tegenover Voetbal International.

“We hebben drie vleugelspelers voor twee teams, dat is aan de smalle kant”, legt hij uit. “Bovendien hebben we kopsterke spitsen, dan zijn typische buitenspelers met een actie en een goede voorzet meer dan welkom.”

“Ook hebben we met het vertrek van Bryan Linssen (de aanvaller vertrok naar FC Groningen, red.) tien doelpunten en acht assists ingeleverd. Die moet je eigenlijk proberen terug te krijgen, óf we hebben een voetballer nodig die anderen beter laat spelen. We hebben Bryan goed kunnen verkopen en zijn salaris komt vrij, dus ik denk dat er wel iets mogelijk is.”

Eerder gaf voorzitter Jan Smit aan dat Heracles klaar was op de transfermarkt, maar daar kan dus nog weleens verandering in komen de komende weken.

Sponsoren

Reacties (51)

Reageer nu!