Heracles heeft gisteren ook zijn tweede oefenwedstrijd in de oefencampagne gewonnen. Op het veld van AVC Heracles won de ploeg van John Stegeman met 8-0 van de Almelose Selectie.

In de eerste helft kwamen o.a. de nieuwelingen Gino Bosz, die aanvoerder was, Robin Gosens, Paul Gladon en Peter van Ooijen in actie. De teller bleef na 45 minuten op 5-0 staan voor de Heraclieden. Rick Hemmink, Robin Gosens, Bas Sibum en twee keer Paul Gladon waren de doelpuntenmakers.

In de tweede helft kwamen de veelal basisspelers in actie aan de Bornsestraat. Vele kansen werden niet verzilverd door o.a. Oussama Tannane, Wout Weghorst, Joey Pelupessy en Mark-Jan Fledderus. Dit kwam met name door de uitstekend keepende Julian Bakker van de Almelose Selectie. Uiteindelijk wisten Wout Weghorst, Oussama Tannane en Brahim Darri nog wel te scoren en werd het 8-0. Daarna kon het Almelose feestje los barsten.

Opstelling eerste helft: Fij, Heerkes, Bosz, Neustadter, Aktaou, Van Ooijen, Sibum, Gosens, Hemmink, Gladon, Navratil.

Opstelling tweede helft: Castro, Droste, Te Wierik, Zomer, Fledderus, Pelupessy, Bruns, Bel Hassani, Darri, Weghorst, Tannane.

Sponsoren

Reacties (3)

Reageer nu!