Heracles Almelo heeft ook zijn tweede oefenduel in Billerbeck niet weten te winnen. In tegendeel, er werd met 3-0 verloren van Viktoria Köln uit de Regionalliga.

Heracles begon het oefenduel met o.a. de Belg Jinty Caenepeel in de basis. De Belg was een keer gevaarlijk met een schot. Daarnaast begon ook Gonzalo Garcia Garcia aan de aftrap. De Duitsers kwamen in de eerste helft na een klein half uur op voorsprong na slordig balverlies van Heracles op het middenveld. Schwadorf strafte de fout af namens Viktoria.

In de rust werden er een aantal spelers gewisseld en kwam bij de tegenstander een volledig nieuw team in het veld. Caenepeel, Breukers en Garcia gingen eruit. Hemmink, Gladon en Tannane kwamen erin. Kort na rust scoorde de Duitse club opnieuw. Heracles maakte hands in de zestien meter en kreeg een penalty tegen. Deze werd door Kreyer benut. Heracles moest daarna ook nog een derde treffer incasseren en invaller Oussama Tannane raakte nog geblesseerd aan zijn knie en moest het veld verlaten.

Al met al geen positieve middag voor de Heraclieden. A.s. dinsdag mogen ze weer oefenen. Dan is FC Oss de tegenstander op het veld van TVC ’28 in Tubbergen.

Start opstelling Heracles: Fij; Breukers, Droste, Bosz, Aktaou; Bruns, Bel Hassani, Garcia; Heerkes, Caenepeel, Darri

Foto: Pro Shots

Sponsoren

Reacties (74)

Reageer nu!