Heracles Almelo heeft vanavond in Tubbergen met 2-1 gewonnen van Jupiler League club FC Oss. Illiass Bel Hassani nam beide doelpunten voor zijn rekening op het veld van TVC ’28.

Het ging vanavond allerminst gemakkelijk bij Heracles dat met weinig basisspelers (normaliter in de competitie is de basis) aantrad tegen FC Oss. De ploeg van John Stegeman kwam vroeg in het duel nog wel op voorsprong via een schot van Illiass Bel Hassani. Daarnaar werd het minder en minder. FC Oss kwam beter in de wedstrijd en speelde bij vlagen beter voetbal. Heracles werd nauwelijks gevaarlijk, maar FC Oss kroop meer uit zijn schulp. Zo belandde er nog een bal binnenkant lat uit het doel voor de Ossenaren. Vlak voor rust kwam FC Oss verdient op gelijke hoogt in Tubbergen. Jochem Janssen kopte raak.

Ook na rust had Heracles het niet makkelijk tegen FC Oss. Rick Hemmink was in de ploeg gekomen voor Wout Weghorst en mocht het een keer in de spits proberen. Heracles kon ook in de tweede helft voor weinig gevaar zorgen. FC Oss loerde op de kansjes die het ook kreeg. Vlak voor tijd scoorde Heracles toch nog. Uit een spaarzame goede aanval over rechts via Navratil en Hemmink, scoorde opnieuw Bel Hassani. Heracles won wel, maar kon geen moment deze avond overtuigen.

Komende zaterdag wacht er opnieuw een oefenwedstrijd in de regio. Om 16.00 uur wordt er afgetrapt in Mariënberg tegen de Turkse club Sivasspor.

Opstelling Heracles: Fij (46. Brouwer); Breukers, Bosz, Heerkens, Aktaou; Bruns, Bel Hassani, Pelupessy; Caenepeel (70. Tannane), Weghorst (46. Hemmink) en Darri (70. Navratil)

Foto: Pro Shots

Sponsoren

Reacties (24)

Reageer nu!