Heracles Almelo heeft vanmiddag op het veld van VV Mariënberg met 2-2 gelijk gespeeld tegen het Turkse Sivasspor. Het was de voorlaatste oefenpartij in aanloop naar de competitiestart.

Heracles-trainer John Stegeman stuurde zijn beoogde basisformatie voor het nieuwe seizoen het veld in. Alleen Wout Weghorst (lichte blessure) deed niet mee en Tim Breukers (nog niet fit voor een hele wedstrijd) kwam in de tweede helft in de ploeg voor Wout Droste. De eerste kans was al vroeg in de wedstrijd voor de Heraclieden. Tannane schoot voorlangs. Daarna kwamen de Turken meer in de wedstrijd en dit resulteerde ook in een voorsprong voor Sivasspor. In de 23e minuut werd de 0-1 gescoord door Gülle. Vijf minuten voor rust kwam Heracles via Navratil op gelijke hoogte. Hij schoot raak na een afgeslagen hoekschop. Direct daarna scoorde Sivasspor alweer en bracht de stand daardoor weer in het voordeel van de Turkse club. De ruststand was 1-2.

De tweede helft begon met veel wind en regen en dat kwam het spel niet ten goede in Mariënberg. Toch kwamen er kansen voor het energieker Heracles via Gosens en Navratil. Gonzalo Garcia Garcia kwam na een uur spelen in het veld en liet een goede indruk achter op de nummer 10 positie. Paul Gladon zorgde een dik kwartier voor tijd voor de eind uitslag door één-op-één met de keeper de 2-2 binnen te schieten.

Opstelling Heracles: Castro; Droste (72. Breukers), Te Wierik, Zomer, Fledderus; Bruns, Van Ooijen (72. Darri), Gosens; Navratil (62. Garcia Garcia), Gladon en Tannane.

Sponsoren

Reacties (61)

Reageer nu!