De club is booming, het stadion staat bijna en oh wat wordt dat stadion mooi! Voor ons even een moment van bezinning en daarom geen wij even terug naar de tijd met een bericht van vroeger, die we uit een bijna tien jaar oude database gevist hebben…

“Baseggio en/of Mostovoi naar Heracles”

“In het programma Binnenkant Paal op Radio Oost werd vanavond gesuggereerd dat Heracles Almelo in gesprek is met 2 vedettes. Het betreft de namen van Walter Baseggio (RSC Anderlecht) en Aleksander Mostovoi, die momenteel zonder club zit.

Heracles Almelo zou met deze spelers aan het onderhandelen zijn, er werd echter niet gesproken over een mogelijke bron. Het is voorlopig dus nog een gerucht. Verder speculeren kan door hieronder je reactie te geven.

Het bewuste gesprek is na te beluisteren op de website van RTV Oost.

Update donderdag 1 september
Inmiddels is wel duidelijk dat Baseggio zeker niet komt. Hij heeft geen trek in een Nederlands avontuur.”

HAFC.nl – 30 november, 2005

Sponsoren

Reacties (16)

Reageer nu!