We hebben een prachtig nieuw logo, een geweldig nieuw tenue en ons fantastische nieuwe stadion is bijna klaar. Tijd dus om ook de Heracles Singel te realiseren.

Aankomende maandag gaan de initiatiefnemers met de Gemeente Almelo om tafel. Eerder werd het verzoek afgewezen, omdat er volgens de Gemeente Almelo niet genoeg noodzaak voor de Heracles Singel was. Daarom zijn de initiatiefnemers met de Facebookpagina Heracles Singel een online handtekeningenactie gestart, welke de noodzaak moet bewijzen.

Inmiddels heeft de pagina bijna 1.500 (anderhalf-duizend!) likes en natuurlijk helpt elke ‘like’ om de Gemeente Almelo nog meer te overtuigen.

Grijp daarom de laatste kans aan om ook je steentje bij te dragen aan het realiseren van een eigen straat voor Heracles in eigen stad. Ga naar de Facebookpagina Heracles Singel en klik op de Like-button om jouw stem/online handtekening vóór de Heracles Singel te geven. Je kunt ook laten weten waarom de Heracles Singel er volgens jou moet komen, waarmee je misschien zelfs wel een leuk prijs wint!

Sponsoren

Reacties (8)

Reageer nu!