Als profvoetballer heb je het nadeel (en voor sommigen ook het voordeel) dat je altijd in the picture staat. Zo af en toe worden er opmerkingen gemaakt, de een is leuk, de ander minder leuk, maar het is de kunst om daar als profvoetballer mee om te gaan. Edwin Gyasi is duidelijk iemand die daar niet mee om kan gaan.

Wat er precies geroepen is vanaf de tribune, is bij ons niet bekend, maar de zogenoemde aapgeluiden zijn niet vanaf het gastenvak afgekomen, meneer Gyasi! De redactie was aanwezig en kan dit beamen! Ik weet niet goed wat er in je omging om dergelijke uitspraken te doen, maar het lijkt er bij ons op dat je je eigen wangedrag en je mislukte Heracles-tijd op een heel zielige en makkelijke manier wil afschuiven op het uitvak door ons publiekelijk valselijk te beschuldigen.

Normaal laten we dergelijke uitspraken in het midden, omdat het “wel over waait”, maar nu het landelijk in de pers verschijnt, willen wij toch even zeggen dat meneer Gyasi gewoon een grote jokkebrok is.

Update 14:15

Heracles neemt afstand van de uitspraken van Gyasi. Nico-Jan Hoogma was aanwezig en”Vanaf mijn plek heb ik niks meegekregen van hetgeen beweerd wordt. Ik heb niets vernomen van oerwoudgeluiden vanuit ons supportersvak.”

Ook vanuit de commandopost zijn er geen signalen over het voorval binnengekomen”, aldus veiligheidscoördinator Kris van der Elst. De supporterscoördinator en stewardcoördinator van Heracles Almelo, die de gehele wedstrijd tussen het publiek in het uitvak aanwezig waren, bevestigen dat er geen negatieve geluiden hebben geklonken. (Heracles.nl)

Sponsoren

Reacties (55)

Reageer nu!