Wat je moet weten over dit seizoen en het nieuwe stadion

Aanstaande zondag is het eindelijk zover: Heracles Almelo speelt zijn eerste wedstrijd in het nieuwe stadion. De mannen van trainer John Stegeman gaan voor een mooi resultaat bij deze nieuwe mijlpaal in de historie van onze club. Zij weten zich gesteund door jou en ruim twaalfduizend andere Heraclieden. Om jouw debuut in de nieuwe voetbaltempel succesvol te laten verlopen, hebben we hier de informatie die jij nodig hebt voor het aankomende seizoen / wedstrijd.

Opening van het stadion: kom op tijd en kom in zwart-wit
De opening van het nieuwe stadion laten we niet onopgemerkt voorbijgaan. Het stadion wordt dan ook officieel geopend voorafgaand aan het duel tegen NEC. Het wordt een gezellige opening met muziek in de omloop en om 15.30 uur de officiële openingshandeling.. Door de verwachte drukte bij de opening opent het stadion al om 14.00 uur zijn deuren. Zorg dat je op tijd bent.

Daarnaast tonen we zondag onze zwart-witte trots aan heel Nederland. Dan doen we op een zichtbare manier, door het dragen van zwart-witte kleding. Het wordt mooi weer, dus trek vooral je Heracles Almelo-shirt aan. De fanartikelen met het geweldige nieuwe logo zijn te verkrijgen in de FanServiceShop bij het stadion of online via shop.heracles.nl.

Voor meer informatie over de FanServiceShop klik hier 

Speciaal voor deze wedstrijd kosten alle shawls slechts €10,-

Hoe kan ik betalen in het stadion?

Zondag is de opening van het prachtige nieuwe stadion. We introduceren daarbij een nieuwe manier van betalen. In het hele stadion betaal je snel en eenvoudig met de nieuwe Heracles Almelo betaalkaart. Om het bestelproces te versnellen is er voor deze nieuwe manier van betalen gekozen. Je kunt de betaalkaart op drie verschillende manieren opwaarderen. Namelijk in het stadion met PIN en contant bij een van de speciaal daarvoor ingerichte service punten of online via www.mijnheraclesbetaalkaart.nl. Betalen met contant geld is niet meer nodig en bovendien niet meer mogelijk.

Voor de betaalkaart betaal je een borg van twee euro die je bij inleveren van de kaart weer terugkrijgt. Je kunt dus gratis genieten van al het gemak dat deze kaart te bieden heeft. De borg wordt ingehouden bij de eerste opwaardering die je doet. Wil je tien euro op je kaart, dan betaal je dus de eerste keer twaalf euro. Voor meer informatie kijk je opwww.heraclesbetaalkaart.nl

Je kaart al voor de opening ophalen en opladen?
Geen probleem. Kom vrijdag 14 augustus of zaterdag 15 augustus tussen 12.00 en 16.00 uur naar de FanServiceShop om je kaart alvast op te halen. Mocht je geen tijd hebben om de kaarten op deze momenten op te halen, dan is er zondag in het stadion vanaf 14.00 uur volop de mogelijkheid om dat te doen.

Waar kan ik parkeren?
Wij verzoeken je de parkeerplaatsen van de woonboulevard en ZGT te gebruiken om de auto te parkeren. Bij het ZGT kun je op vertoon van je seizoenkaart gratis parkeren.

Welke ingang moet ik hebben?
We hebben de vernieuwbouw aangegrepen om de toegang tot het stadion te versnellen. Dit hebben we gedaan door de tourniquets op betere locaties te plaatsen. Het spreidt de toestroom van een groot aantal supporters in relatief weinig tijd. Hierdoor is iedere supporter sneller in het stadion. Wanneer je binnen bent loop je via de omloop naar jouw stoel op de eerste of tweede ring.

Via de volgende ingangen bereik je jouw vak:
Ingang 1 – vakken O/OO, P/PP, Q/QQ, R/RR, A/AA, B/BB en C/CC.
Ingang 3 – vakken L/LL, K/KK, J/JJ en I/II
Ingang 4 – vakken D/DD, E/EE, F/FF en G
Ingang 5 – vakken MVA en MVB (mindervalide)

plattegrond-stadion

Sponsoren

Reacties (48)

Reageer nu!