Zondag klokslag 16:45 uur opent Heracles het seizoen 2015-2016 in het gloednieuwe Polman Stadion. Het vernieuwde stadion is volledig uitverkocht tegen promovendus NEC!

De afgelopen weken is hard gewerkt om het vernieuwde stadion speelklaar te maken voor de thuiswedstrijd zondagmiddag. En dat is gelukt! Het is nog niet helemaal af maar het zondag een historische dag worden! Heracles zal er alles aan gelegen zijn om de teleurstellende seizoensstart in Kerkrade een goede wending te geven. In een vol stadion met 12.500 supporters moet het zondag een mooi openingsfeest gaan worden.

Trainer John Stegeman kan tegen NEC bijna beschikken over een fitte selectie. Alleen Dario Vujicevic is er niet bij. De middenvelder liep in het duel met Roda een scheurtje op in de lies en is er weer een tijdje uit. Tim Breukers en Coen Gortemaker zijn wel weer fit. Stegeman zegt dat het vernieuwde stadion een enorme boost geeft om samen met de supporters zondag de eerste overwinning te behalen.

Tegenstander NEC werd vorig seizoen glansrijk kampioen in de Jupiler League. De Nijmegenaren waren al vroeg voor het einde van de competitie de kampioenen. De start van het Eredivisie seizoen ging ze ook goed af. Er werd thuis met 1-0 vlak voor tijd gewonnen van Excelsior. Navarone Foor scoorde op prachtige wijze de enige treffer. Ook trainer Ernest Faber kan over een vrijwel fitte selectie beschikken. Joshua Smits en Mohamed Rayhi ontbreken door blessures.

Het vernieuwde stadion is zondag al om 14:00 uur geopend en de officiële opening zal plaatsvinden om 15:30 uur. Advies is om op tijd te komen en kom in zwart-wit! De wedstrijd zal geleidt worden door scheidsrechter Jochem Kamphuis.

Sponsoren

Reacties (52)

Reageer nu!