Met de prachtige vernieuwbouw die niets aan de verbeelding overlaat, de handhaving met een climax zowel uit in Dordrecht en ontlading in Breda, bewezen ook de thuisduels tegen Vitesse en PEC Zwolle dat het nieuwe elan al goed merkbaar is.

Tel daarbij het geweldige initiatief om een Heracles Singel te realiseren, de veelbelovende kaartverkoop waarbij gelukkig ook een groot deel van de fanatieke aanhang weer terugkeert, zowel op de eerste als op de tweede ring, na afwezigheid om diverse redenen en zal de sfeer als vanouds weer intimiderend worden.

Een pakkend zwart wit logo, krachtige huisstijl en een gezonde basis voor profvoetbal in Almelo, waar we zij aan zij trots en blij mee zijn.

De lancering van het nieuwe logo, op een aantal dagen om 19.03 uur gedeeltelijk elke keer onthuld, bracht ons op het idee om bij elk thuisduel in minuut 19 en 03 seconden massaal de bekende meezinger: ‘Dat Kan Allemaal In Almelo’ aan te heffen en luidkeels samen te zingen, zodat deze song vast gaat bijdragen aan het erfgoed van Heracles en onze stad Almelo.

Tegen NEC thuis op 16 augustus is de kick off, ongeacht de stand van zaken op het veld.

Uiteraard vertrouwen wij in minuut 19 en 3 seconden op een orkaan van geluid, een teken van passie en trots maar bovenal saamhorigheid om de vernieuwbouw, de geschiedenis maar bovenal onze zwart witte hoopvolle toekomst gezamenlijk met deze song te onderstrepen.

Op 29 augustus komt de rooie mega outlet uitverkoopclub van verderop onze vernieuwbouw aandoen en bewonderen. Laten wij ze zowel op als om het veld overdonderen.

Our History Is Black,

Our History Is White,

WE ARE HERACLES,

Our Future is Bright!

het centrum, de winkelstraat, cafétje op ‘t plein.
hier is wat te beleven, het is goed om hier te zijn.
zwart of wit, geel of bruin, het huis voor iedereen.
je voelt hier de verwantschap, nee je bent hier nooit alleen.
we brullen bij het voetbal, ons heracles naar de top.
wat er ook zal gebeuren, deze stad staat bij ons voorop.

dat kan allemaal in almelooo
de stad waar grenzen niet bestaan
het leven is mooi in almelooo
een stad waar ik graag voor ga staan
omgeven door water en groen
om voor almelo ik wil alles voor je doen

Sponsoren

Reacties (43)

Reageer nu!