In een gloednieuw stadion, zo mag het tenminste wel genoemd worden, heeft Heracles de eerste overwinning gepakt. Uitgerekend Oussama Tanane (de man die vorig seizoen verguisd en verbannen werd) haalde op een sublieme manier zijn gram, door als man of the match van het veld te stappen.

Vanaf het begin tot het eind heeft Heracles gedomineerd en NEC geen enkele kans gegeven. De 1-0 kwam van de voet van Tannane, die de bal met een prachtige vrije trap van 25/30 meter in de kruising mikte. De 2-0 was in de tweede helft. Een blunder van de keeper van NEC zorgde ervoor dat de bal recht voor de voeten van Thomas Bruns kwam. De middenvelder kon hierna eenvoudig binnentikken. De 3-0 kwam op naam van Wout Weghorst. De lange spits wist beheerst binnen te schieten na een steekpass van Tannane.

Een mooi begin in een prachtig stadion! Heracles heeft de eerste drie punten binnen en het moge duidelijk zijn dat het nieuwe stadion een absolute aanwinst is voor het Nederlandse voetbal!

Een uitgebreid fotoverslag volgt later.

Foto: FCUPDATE.nl
Sponsoren

Reacties (65)

Reageer nu!