Voor morgen staat de belangrijke uitwedstrijd tegen SC Cambuur op het programma. We hebben de smaak te pakken na de klinkende 3-0 zege van vorige week en Cambuur is een ploeg die als gelijkwaardig gezien mag worden.

De statistieken leren ons dat Cambuur een behoorlijke angstgegner is geworden. De laatste drie duels gingen allemaal verloren en daarom is morgen een uitgelezen mogelijkheid om deze spiraal te doorbreken!

SC Cambuur speelde de eerste wedstrijd gelijk tegen Zwollen en verloor vorige week met 0-2 tegen Feyenoord. Voordeel is dat sterkhouder Etienne Reijnen vorige week naar Groningen is verkast. Cambuur raakte de verdediger in de late fase van de de transferperiode kwijt aan de Noorderlingen. Als reactie hierop legde Cambuur Martijn van der Laan (Groningen) en Djavan Anderson (AZ) over. Beide spelers zullen waarschijnlijk gelijk in de basis starten, dus dit kan positief zijn voor de mannen uit Almelo!

Trainer John Stegeman kan morgen beschikken over een vrij complete selectie. Dario Vujicevic is een aantal weken uitgeschakeld, waardoor het middenveld waarschijnlijk weer zal bestaan uit Thomas Bruns, Joey Pelupessy en Illias Bel Hassani. Mannen, stroop je mouwen morgen op, want jullie kunnen nog wel eens bepalend zijn voor een goed resultaat morgen! De aanval zal ongetwijfeld weer ingevuld worden door Brahim Darri, Wout Weghorst en Oussama Tannane.

Heracles zal morgen ondersteund worden door 120 meegereisde supporters. Dit aantal is tegenvallend, maar een aantal goede resultaten kan dit aantal verhogen!

De wedstrijd begint morgen om 20:45 en staat onder leiding van arbiter Liesveld.

Come on boys! Neem die punten mee terug naar Almelo
Sponsoren

Reacties (50)

Reageer nu!