Zondagmiddag hervat Heracles de competitie met een uitduel in Den Haag tegen ADO. De Heraclieden kunnen met veel zelfvertrouwen afreizen naar Den Haag met 9 punten uit 4 wedstrijden op zak.

Heracles doet het tot nu toe uitstekend dit seizoen. We zijn nog maar vier wedstrijden onderweg, maar menigeen had zoveel punten nog niet verwacht. Na een beroerde start werden er drie wedstrijden achtereen in winst omgezet. Het vertrouwen straalt inmiddels van het elftal af en er wordt gestreden als een team. John Stegeman lijkt het team aardig voor me kaar te hebben en zal naar verwachting geen wijzigingen doorvoeren in het team komende zondag. Stegeman kan in aanloop naar ADO-uit beschikken over een vrijwel fitte selectie. Alleen Dario Vujicevic is nog geblesseerd.

ADO Den Haag onder leiding van coach Henk Fraser begon goed aan het seizoen er werd gelijk gespeeld tegen PSV en gewonnen bij FC Twente. De Hagenezen hebben inmiddels vijf punten bij elkaar gesprokkeld en staan op de elfde plaats. ADO heeft de selectie aardig versterkt dit seizoen. Vooral voorin loopt veel kwaliteit met Schaken, Havenaar en Duplan een uitstekende voorhoede. Henk Fraser kan zondag niet beschikken over de cultheld van Den Haag, Tom Beugelsdijk. Hij is voorlopig uitgeschakeld met een knieblessure. Daarnaast zijn Mathias Gehrt (rug) en Dylan Nieuwenhuijs (knie) nog geblesseerd. Timothy Derijck keert terug van blessureleed.

De wedstrijd staat zondagmiddag om 14:30 uur onder leiding van scheidsrechter Jeroen Manschot. Vergeet niet je voorspelling in te vullen voor deze wedstrijd bij de HAFC.nl Manager!

Sponsoren

Reacties (49)

Reageer nu!