Heracles blijft maar winnen in de Eredivisie. Vanmiddag werd een zwaarbevochten zege uit het vuur gesleept in Den Haag op bezoek bij ADO. Het werd 0-1 dankzij een doelpunt van Wout Weghorst.

De beginfase was voor de thuisploeg dat ook enkele kansen kreeg. Gaandeweg de wedstrijd kreeg ook Heracles goede kansen. Mike te Wierik schampte de bal vlak voor het doel en Wout Weghorst kon één-op-één met de doelman van ADO geen doeltreffen. Zo’n vijf minuten voor rust werd een doelpunt afgekeurd voor ADO na een hansdsbal van Havenaar. Aan de andere kant was het direct raak. Wout Weghorst kopte beheerst raak en dat was ook de ruststand.

In de tweede helft was het tegenhouden voor Heracles. Aanvallend werd er niet veel gecreëerd. ADO drong steeds meer aan en leek op gelijke hoogte te komen. Zelfs het houtwerk redde Heracles en hield daarmee de nul. In de absolute slotfase verzuimde Oussama Tannane om het tweede doelpunt voor Heracles te maken na een snelle counter. Heracles won in Den Haag en blijft bijzonder knap op de tweede plaats staan in de Eredivisie!

Sponsoren

Reacties (72)

Reageer nu!