Heracles Almelo speelt zaterdagavond tegen kampioen PSV zijn 500e Eredivisiewedstrijd. Een speciale wedstrijd met o.a. het terugzien van doelman Remko Pasveer en een mooie graadmeter voor de Heraclieden.

Bij Heracles gaat het momenteel voor de wind. Twaalf punten uit vijf wedstrijden en een tweede plaats op de ranglijst als resultaat. Een prachtige start van het seizoen! Zaterdagavond wacht de eerste grote test als kampioen PSV op bezoek komt. Heracles kan zich dan meten met de top in de Eredivisie. Een interessant duel op voorhand dus. Trainer John Stegeman kent weinig personele problemen en zal vasthouden aan het succesteam van de afgelopen weken.

Tegenstander PSV verspeelde dit seizoen al vier punten in de Eredivisie. Het speelde gelijk bij ADO en Heerenveen, maar verloor nog geen enkel duel. De kampioen van vorig jaar zal ook dit jaar weer voor het kampioenschap gaan. Een goed kwalitatief elftal staat er weer in Eindhoven. Midweeks werd het eerste duel nog in de Champions League gewonnen van Manchester United (2-1). Trainer Philip Cocu kan tegen Heracles nog niet beschikken over de geblesseerde Jetro Willems. Ook Andres Guardado is er niet bij. Hij is geblesseerd geraakt in het Champions League duel aan zijn enkelbanden en is er enkele weken uit.

De wedstrijd staat zaterdagavond om 19:45 uur onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük. Vergeet niet je voorspelling in te vullen bij de HAFC.nl Manager!

Sponsoren

Reacties (31)

Reageer nu!