Heracles Almelo dendert maar door in de Eredivisie. Ook de 500e Eredivisiewedstrijd tegen kampioen PSV werd gewonnen. De Heraclieden wonnen met 2-1 door doelpunt van Mark-Jan Fledderus en Thomas Bruns.

Een mooie wedstrijd om voor te gaan zitten tegen PSV. Echter verliep het begin dramatisch voor Heracles. Het was niet helemaal scherp waardoor Luuk de Jong een vrije trap van Maxime Lestienne in de tweede minuut al kon binnen koppen na een blunder van Bram Castro. Het leek een moeilijke avond te gaan worden. Dat bleek geleidelijk de eerste helft toch anders. Heracles werd beter en een vrije trap van Oussama Tannane werd gestopt door Jeroen Zoet waarna de rebound van Wout Weghorst op de paal belandde. Heracles gooide er veel energie in en kwam aan het einde van de eerste helft prachtig aan de gelijkmaker. Mark-Jan Fledderus schoot fraai raak: 1-1. Heracles ging daarna door en kwam nog voor rust op voorsprong. Thomas Bruns scoorde beheerst binnen op aangeven van Illiass Bel Hassani.

In het begin van de tweede helft kwam Heracles goed weg. Adam Maher schoot net voorlangs. Heracles moest meer en meer achteruit en PSV zette steeds meer druk. Heracles bezweek echter niet onder de druk en voetbalde met passie en strijd zoals de laatste weken ook de punten werden binnen gehaald. De Eindhovenaren konden maar niet door de goede verdediging van Heracles komen. Hector Moreno schopte Oussama Tannane nog uit de wedstrijd en kopte nog een kans recht in de handen van Bram Castro. Heracles bleef overeind en won weer! Het staat nu bovenaan en het nieuwe stadion lijkt tot nu toe een onneembare vesting te zijn voor alle clubs die op bezoek komen!

NIEMAND IS DE BAAS IN ALMELO!

Sponsoren

Reacties (56)

Reageer nu!