Trots, dat is een woord die ons gevoel momenteel kenmerkt. Niet alleen vanwege het feit dat Heracles presteert als een ware topclub met een topstadion, maar ook omdat wij met heel veel trots kunnen vertellen dat HAFC.nl (voorheen hafc-1903.nl) officieel tien (!) jaar bestaat.

Eigenlijk iets langer, maar de naamsverandering naar HAFC.nl werd in september officieel doorgevoerd. Een uit de kluiten gegroeide hobby, veel positieve feedback en bezoekers, heel veel bezoekers hebben ons altijd gemotiveerd om de supporters een eigen plek te geven om het laatste nieuws te lezen, te kunnen discussiëren , hun gal te spuien en lof te uiten richting de club en spelers.

Een aantal leuke feitjes van de afgelopen tien jaar op een rijtje gezet:

  • HAFC.nl heeft tot nu toe 1.3 miljoen unieke gebruikers, meer dan 7 miljoen bezoeken en meer dan 20 miljoen pageviews gehad!
  • HAFC.nl is vanuit 172 landen geraadpleegd!
  • In de tijd dat Sota Hirayama bij Heracles speelde was Japan na Nederland en Duitsland het land waar de meeste bezoekers vandaan kwamen. Tegenwoordig wordt deze plaats ingenomen door Duitsland.
  • De drie populairste nieuwsberichten van de laatste tien jaar:
  • Er zijn (inclusief de oude website) ruim 100.00 reacties achtergelaten door bezoekers.
  • HAFC.nl heeft bijna 2000 likes op Facebook, waarvan 1000 in de laatste 3 maanden.

Uiteraard hopen we jullie nog lang te kunnen voorzien van een eigen platform en zijn we inmiddels bezig met een iOS en Android App. Hierover later meer!

Wij willen al onze bezoekers hartelijk bedanken voor jullie bezoeken en reacties!

Sponsoren

Reacties (33)

Reageer nu!