Heracles heeft de uitwedstrijd bij AZ verloren. Het werd in Alkmaar vrijwel kansloos 3-1. Man of the Match Bram Castro zorgde er hoogstpersoonlijk voor dat de stand niet groter uitviel.

Er moest een keer een eind aan komen. De fantastische reeks die Heracles op plek 2 bracht. En dat dat tegen AZ gebeurt is ook gezien de historie niet heel onverwacht. De Heraclieden wisten sinds de promotie naar de Eredivisie nog niet te winnen in Alkmaar in competitieverband.

De wedstrijd leek in eerste instantie gelijk op te gaan, maar de wedstrijd werd binnen een tijdsbestek van twee minuten beslist. Een paar momenten van onachtzaamheid en het stond 2-0.

Een opmerkelijke wissel volgde. Navratil kwam er al na 26 minuten in voor Darri, die overduidelijk niet in de smaak viel bij John Stegeman. Hoewel Darri aanvallend gezien een van de dreigende spelers van Heracles leek te zijn in de eerste helft.

De 2-1, gescoord door diezelfde Navratil zorgde nog heel even voor een opleving, maar toch werd kort hierna de wedstrijd beslist en ook gelijk de eindstand bepaald (3-1).

Komende vrijdag staat de wedstrijd tegen Heerenveen op het programma. Een thuiswedstrijd en dat is lekker! Want wij zijn nog ongeslagen en met de twaalfde man erachter gaan wij er met zijn allen voor zorgen dat dat ook na vrijdag het geval is!

Sponsoren

Reacties (34)

Reageer nu!