De technische staf van Heracles Almelo roept supporters van Heracles Almelo op om de club op gepaste wijze te steunen. John Stegeman, Hendrie Krüzen, René Kolmschot, Peter Reekers en Brian van Loo vragen supporters daarnaast om toe te zien op ieders gedrag. De staf benadrukt de algehele sfeer een geweldige steun in de rug te vinden, maar ziet dat een aantal individuen zich niet gedraagt volgens de normen en waarden van Heracles Almelo.

“Het gooien van voorwerpen op het speelveld is absoluut ontoelaatbaar”, zo vertelt John Stegeman namens de technische staf. “Zij die zich hieraan schuldig maken benadelen de club en brengen de club schade toe. Bovendien hangen er sancties van de KNVB boven ons hoofd wanneer dit gedrag niet wordt gestopt.” Als er geen gedragsverandering plaatsvindt, is de club genoodzaakt maatregelen te nemen. “Dat zou ten koste gaan van de geweldige stadionbeleving die we hebben sinds het nieuwe stadion.”

Het ongepaste gedrag speelt zich voornamelijk af aan de korte zijde van het stadion aan de kant van het stavak. “Supporters moeten zich niet laten triggeren door spelers van de bezoekende club of beslissingen van de arbitrage. Supporters moeten zich richten op zichzelf en de mensen om hen heen”, aldus Hendrie Krüzen. “Ik vraag iedereen vocaal achter de club te gaan staan, dat is voor ons als team de beste steun. Degenen die voorwerpen gooien vraag ik dan ook om pertinent te stoppen met die onzin.”

Stegeman: “Wij als technische staf gaan er vanuit dat wij in Almelo samen in staat zijn om het ongewenste gedrag van de individuen uit ons stadion te bannen. We kunnen dit samen oplossen. Let alsjeblieft goed op het gedrag van de mensen om je heen en durf elkaar aan te spreken op ongepast gedrag. Het gedrag van deze individuen past absoluut niet bij onze club. Laten we er samen voor zorgen dat dit vanaf nu tot het verleden behoort. Wij rekenen op jullie steun.”

John Stegeman, Hendrie Krüzen, René Kolmschot, Peter Reekers en Brian van Loo

U, jij en ik, wij zijn Heracles.

Sponsoren

Reacties (58)

Reageer nu!