Heracles Almelo speelt zaterdagavond in Doetinchem tegen hekkensluiter De Graafschap. Bij voorbaat geen makkelijke wedstrijd gezien het verleden. De Heraclieden hadden het altijd lastig op de Vijverberg. Één keer winst, twee gelijke spelen en één nederlaag.

Heracles moet na de nederlaag van Ajax de knop weer omzetten naar De Graafschap-uit. Een wedstrijd waarin voor honderd procent gestreden zal moeten worden wil het een goed resultaat behalen. “Morgen zal het voor ons een strijd worden” , aldus John Stegeman. Dat verwacht dat de thuisploeg van minuut de druk er vol op zal gooien en zal strijden voor elke meter. Heracles zal net als tegen Ajax met dezelfde elf starten in Doetinchem. Oussama Tannane (knie), Peter van Ooijen (gekneusde enkel), Bas Sibum (knie) en Dario Vujicevic (niet wedstrijdfit) zijn nog afwezig tegen De Graafschap.

De Graafschap staat momenteel op de laatste plaats in de Eredivisie. De ploeg van trainer Jan Vreman verloor eerste wedstrijden, maar pakte de afgelopen twee wedstrijden een punt tegen Wilem II en ADO Den Haag. De Graafschap speelt vanuit een hecht team die vol strijd de wedstrijden aangaan. Ze zullen dus ook zaterdagavond gebrand zijn op de eerste overwinning in de Eredivisie dit seizoen.

De wedstrijd staat zaterdagavond om 19:45 uur onder leiding van scheidsrechter Jochem Kamphuis. Vergeet niet je voorspelling in te vullen bij de HAFC.nl Manager!

Sponsoren

Reacties (37)

Reageer nu!