Heracles Almelo heeft vanavond de winst gepakt in Doetinchem tegen hekkensluiter De Graafschap. Illiass Bel Hassani schoot in de slotfase het enige doelpunt van de wedstrijd binnen (0-1).

Het was geen beste wedstrijd op de Vijverberg. Beide ploegen waren niet nauwkeurig genoeg. Heracles ging daar net wat beter mee om en kreeg in de eerste helft ook de beste kansen om de score te openen. Jaroslav Navratil had een goede kans op aangeven van Robin Gosens. Navratil schoot echter jammerlijk over het doel. Daarna kreeg ook Thomas Bruns een goede kans. Zijn bekeken schot belandde via de doelman op de paal. Ook De Graafschap kreeg een kans in de eerste helft. Cas Peter wist Bram Castro tot een redding te dwingen. De ruststand bleef 0-0.

In de tweede helft waren de kansen schaars. Bram Castro moest nog ingrijpen bij een lage voorzet en Robin Gosens schoot namens Heracles over. Heracles had wel meer balbezit maar kon weinig uitrichten aanvallend. Uiteindelijk werd er toch nog gescoord vlak voor tijd. De aanval begon bij invaller Gonzalo Garcia Garcia die Jaroslav Navratil weg stuurde en die vervolgens Illiass Bel Hassani bereikte. Hij schoot de 0-1 binnen van dichtbij. Daarna kreeg Heracles nog goede kansen via Wout Weghorst, Brahim Darri en Illiass Bel Hassani (raakte de paal). Heracles trok de 0-1 zege over de streep en heeft nu al 21 punten verzameld! Chapeau!

Sponsoren

Reacties (55)

Reageer nu!