Heracles Almelo speelt dinsdagavond in de 3e ronde van de KNVB beker thuis tegen de oudste voetbalclub van Nederland, de Koninklijke HFC. Een zondag topklasser uit Haarlem.

Heracles Almelo schakelde in de vorige ronde Vitesse thuis uit na een verlenging met 4-1. Achteraf gezien een gelukkige overwinning in een spectaculaire avond. Heracles zal dinsdagavond in een gewijzigde samenstelling spelen door lichte kwetsuren van Bram Castro (bovenbeen), Ramon Zomer (knie) en Thomas Bruns (hamstring). Zij zijn er vrijdag wel weer bij. Wout Droste, Wout Weghorst en Wout Droste krijgen rust. Hierdoor is er een basisplek dinsdagavond voor Renze Fij, Tim Breukers, Gino Bosz, Gonzalo Garcia Garcia en Paul Gladon. Trainer John Stegeman benadrukt dat de wedstrijd serieus wordt genomen en dat doorgaan in de beker telt.

Tegenstander is de Koninklijke HFC uit Haarlem. De zondag topklasser schakelde in de vorige ronde verrassend FC Eindhoven uit met 3-2. Bij de Haarlems club voetbalt momenteel ex-Heraclied Gert Jan Tamerus. De wedstrijd leeft enorm bij de amateurs. Het uitvak zal bomvol zitten dinsdagavond.

De wedstrijd begint om 20.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Van de Graaf.

Sponsoren

Reacties (19)

Reageer nu!