Heracles Almelo is een ronde verder. Na een 1-1 ruststand werd het uiteindelijk 3-1 voor de Heraclieden. Voor Heracles scoorden Paul Gladon, Iliass Bel Hassani en Tim Breukers.

Laatsgenoemde scoorde een ware “beauty”. De rechtsback mocht eens in de basis beginnen nadat hij dit seizoen de concurrentiestrijd met revelatie Wout Droste heeft verloren. Datzelfde geldt voor Renze Fij, die dat in de goal mocht doen. Garcia Garcia, Gino Bosz en Brahim Darri en Paul Gladon completeerden het zestal van “nieuwelingen” in de basis.

Dat het geen pot was om over naar huis te schrijven kan alleen maar voordelig uitpakken. Een slagveld zoals dat was tegen Vitesse had nog wel eens nadelig uit kunnen pakken naar de wedstrijd van vrijdag toe.

Voor de Haarlemmers mocht overigens oude bekende Tamerus nog een dik half uur meedoen. De 35-jarige oud-spits van Heracles speelt dit seizoen voor de topklasser.

Vrijdag zal het helemaal anders gaan. Dat kunnen wij u op een briefje geven! Willem II komt dan op bezoek en met het oog op de stand van de ranglijst moet dit een pot zijn om de drie punten in huis te houden! Maar dat lukt alleen als we er (ook met de twaalfde man!) weer voor de volle 100% voor gaan!

Sponsoren

Reacties (26)

Reageer nu!