Goed nieuws! Heracles is de komende jaren verzekerd van een goede doelman. Bram Castro heeft namelijk zijn contract verlengd tot medio 2018.

Castro kwam twee jaar geleden over van MVV en moest tot de helft van vorig jaar nog Dennis Telgenkamp voor zich dulden. Inmiddels is de Belg echter niet meer weg te denken uit het elftal van trainer John Stegeman. De keeper is wekelijks uitblinker en heeft in de afgelopen periode behoorlijk veel punten gepakt voor de club.

“Ik heb een goed gevoel bij de club. Ik voel me hier ontzettend goed en heb het naar mijn zin.” De goede resultaten van Heracles Almelo hebben geen grote rol gespeeld in zijn keuze. “Het is altijd mooi als het meezit, maar invloed op mijn keuze heeft het niet gehad. Ik ben iemand die zich ergens goed moet voelen. En dat gevoel heb ik hier. Ik ben ontzettend blij dat ik nog twee jaar in Almelo blijf.” Aldus de doelman op heracles.nl

Sponsoren

Reacties (37)

Reageer nu!