Heracles Almelo heeft vanmiddag in Hamburg tegen HSV een ruime oefennederlaag moeten slikken. Het werd 5-0 voor de Duitsers die momenteel 11e staan in de Bundesliga.

De eerste helft ging gelijk op en Heracles had het meeste balbezit. Desondanks wist de ploeg van John Stegeman bijna geen kansen te creëren op het trainingscomplex van HSV. HSV ging veel effectiever om met de kansen en stond voor rust al met 2-0 voor. Paul Gladon had nog wel een goede kans, maar zijn lob was niet goed genoeg.

In de rust werd er gewisseld door John Stegeman en liepen de Heraclieden verder schade op. HSV scoorde nog drie maal en zette daardoor een ruime 5-0 eindstand neer. Heracles staat weer eventjes met beide benen op de grond.

Opstelling Heracles Almelo: Castro, Droste, Te Wierik, Bosz, Fledderus (46.Brahim Darri), Breukers (46.Menno Heerkes), Pelupessy, Bel Hassani (35.Gonzalo Garcia), Navratil (63.Thomas Bruns), Gladon, Gosens.

Sponsoren

Reacties (27)

Reageer nu!