Morgen staat de uiterst belangrijke thuiswedstrijd tegen Excelsior op het programma. Een tegenstander waarvan je verwacht dat die wel te kloppen is, maar is dat wel zo?

Excelsior staat momenteel op een keurige elfde plaats en is samen met Heracles de ploeg in vorm. Van de laatste zes wedstrijden verloren de Rotterdammers er maar één. Heracles verloor er daarvan twee (AZ uit en Ajax thuis). Het wil natuurlijk niet veel zeggen, maar het zegt in ieder geval wel dat beide ploegen momenteel heel erg moeilijk te verslaan zijn en morgen dus absoluut aan elkaar gewaagd zijn

Heracles

Gisteren werd bekend dat de ziekenboeg van de laatste weken behoorlijk aan het leegstromen is. Peter van Ooijen en Oussama Tannane hebben weer minuten gemaakt in het tweede elftal en zullen morgen weer bij de groep zitten. Dit geldt niet voor Thomas Bruns. Hij zit een schorsing uit naar aanleiding van zijn gele kaart die hij kreeg tegen PEC Zwolle. Naar alle waarschijnlijkheid zal Brahim Darri waarom weer terugkeren in het elftal. De rappe buitenspeler kampt al weken met een vormdip. Laten we hopen dat deze weer snel omslaat, want een Darri in vorm is nog altijd een speler waar heel veel dreiging vanuit gaat!

Andere afwezige is Gonzalo Garcia Garcia, die grieperig is. Dario Vujicevic is nog altijd geblesseerd. Daarnaast is het ook nog niet zeker of de “man in vorm” Wout Droste erbij kan zijn. Hij heeft een blessure aan zijn scheenbeen. Indien hij niet speelt, zal zijn plek ingenomen worden door Tim Breukers.

Excelsior

Alfons Groenendijk heeft vertrouwen in een goede afloop van zijn ploeg. De oefenmeester is zoals gezegd al zes wedstrijden ongeslagen met zijn team en ziet ook in Almelo weer kansen. “Heracles is thuis moeilijk te bespelen. Toch stappen wij met vertrouwen en bepaalde verwachtingen de bus in. Het verhaal dat wij geen uitwedstrijden kunnen winnen, daar hebben we immers wel mee afgerekend. Ondanks dat het de laatste weken goed gaat, blijft onze doelstelling dezelfde: wegblijven bij de onderste drie.”

De Rotterdammers moeten het in de wedstrijd tegen Heracles stellen zonder Alessandro Damen en Cedric Badjeck. Beide hebben een blessure.

Van de ploeg, technische staf én het publiek wordt morgen 100% passie verwacht! Alleen dan win je dergelijke wedstrijden! Hoe gaaf zou het zijn als we weer een weekend kunnen pieken!? Met een overwinning kun je maar zo doorstoten naar de top 3!

De wedstrijd wordt op het onmogelijke tijdstip gespeeld van 12:30 en staat onder leiding van scheidsrechter Mulder.

Sponsoren

Reacties (15)

Reageer nu!