Heracles heeft vanmiddag niet weten te overtuigen en het was een wonder dat het geen doelpunt tegen kreeg tegen Excelsior. Het bleef 0-0 in Almelo en daar mochten vooral de Heraclieden blij mee zijn!

Heracles had het vanaf minuut één lastig deze middag om het spel te maken en vooral om het de tegenstander lastig te maken. Veel onnauwkeurigheid en inspiratieloos voetbal vanaf de Almelose zijde. Heracles mocht blij zijn dat ook tegenstander Excelsior niet in goede doen was. De bezoekers waren de eerste helft wel het gevaarlijkst en kregen enorme kansen die wonderwel niet benut werden. Eerst was het Tom van Weert die een goede kans niet benutte van dichtbij naast schoot. Ook Jurgen Mattheij kon niet tot scoren komen. Bram Castro redde en de rebound werd niet benut door Tom van Weert. Heracles kreeg pas in de slotfase van de eerste helft een kansje via een vrije trap van Mark-Jan Fledderus.

Ook in de tweede helft waren den Kralingers het gevaarlijkst. Bram Castro moest in actie komen na een geplaatste kopbal van Tom van Weert. Ook Jeff Stans en Daryl van Mieghem waren deze middag niet scherp waardoor Heracles gelukkig de nul nog hield. Oussama Tannane en Paul Gladon kwamen er nog in voor nieuwe impulsen, maar ook zij konden het verschil niet maken vanmiddag. Heracles en Excelsior eindigden de wedstrijd in een doelpuntloos gelijkspel en dat konden met name de bezoekers zich aanrekenen.

Sponsoren

Reacties (60)

Reageer nu!