Afgelopen zondag was het zwaar. Wat sommigen al voorspelden kwam uit en Excelsior bleek een plaag voor ons team. Met hangen en wurgen en uitstekend keeperswerk van Castro werd er een punt overgehouden aan het duel met de Rotterdammers.

Komende zondag staat de uitwedstrijd tegen FC Utrecht op het programma en dit is op papier een interessant duel. Wij staan vierde met welgeteld tien punten meer dan de Domstedelingen. Bovendien hebben wij Thomas Bruns en Wout Droste terug. Deze twee bewezen de afgelopen weken behoorlijk belangrijk te zijn en net dat beetje gif extra kunnen geven.

Jong Stegeman vindt Utrecht een lastig te bestrijden ploeg. Op heracles.nl zegt hij het volgende: “Defensief zijn ze goed georganiseerd en voorop hebben ze veel creativiteit en loopvermogen. Ze hebben goede spelers in de voorhoede die veel door elkaar bewegen. Dat maakt ze lastig te bestrijden. Wij hebben tegen Excelsior niet goed gespeeld, maar wel keihard gewerkt. In een seizoen heb je altijd mindere en betere wedstrijden, maar als de ploeg zo blijft strijden dan halen wij resultaten. Daar ben ik van overtuigd.”

Heracles haalt over het algemeen best goede resultaten in Utrecht. Van de elf duels die er gespeeld werden wonnen de mannen uit Almelo er vijf. Vorig jaar werd het 2-4. Een wedstrijd waarin de ommekeer werd ingezet na wekenlang troosteloos onderaan te hebben gestaan. Hoe anders is de situatie nu?!

Bij Utrecht zal veel in het teken staan van David di Tomasso. De oud-speler van Utrecht overleed tien jaar geleden  plotseling.

De wedstrijd staat onder leiding van Jochem Kamphuis en begint om 14:30.

Sponsoren

Reacties (35)

Reageer nu!