Heracles Almelo heeft vanmiddag een nederlaag geleden in Utrecht. De ploeg van John Stegeman kon de voorsprong van 0-1 tegen tien man van FC Utrecht niet vast houden en ging blamerend onderuit met 4-2!

De eerste helft verliep nog voorspoedig voor de Heraclieden. Beide ploegen speelden erg voorzichtig en Heracles leek scherp en geconcentreerd. De ploeg van John Stegeman leek de zaken goed op orde te hebben. FC Utrecht werd niet echt gevaarlijk en Heracles kreeg nog een kansje via Oussama Tannane, die wilt over schoot. Vijf minuten voor rust was het raak. Een goed uitgespeelde aanval via Robin Gosens en Oussama Tannane werd afgerond door Illiass Bel Hassani. Een paar minuten daarna moest FC Utrecht zelfs met tien man verder toen Kevin Konboy de twee gele kaart ontving. Heracles ging rusten met een 0-1 voorsprong.

In de tweede helft was het zaak de overwinning binnen te halen tegen tien Utrechters. Echter speelden de Heraclieden veel slap en te rustig en bracht het FC Utrecht meer in de wedstrijd en kreeg het een grote kans via Haller die de paal raakte. Heracles raakte totaal de controle kwijt en dit werd na een uur spelen genadeloos afgestraft. Nacer Barazite trof in drie minuten tijd twee keer raak en bracht FC Utrecht op een 2-1 voorsprong. Dit konden de Heraclieden zichzelf verwijten door het slappe spel. Heracles kwam daarna nog wel weer op gelijke hoogte. Oussama Tannane trof prachtig raak. De Heraclieden konden dit daarna niet doorzetten. Tien minuten voor tijd mocht FC Utrecht nogmaals twee keer doeltreffen via doelpunten van Sebastien Haller. Het werd een blamage voor Heracles dat in de tweede helft maar liefst vier doelpunten om de oren kreeg tegen tien man!

Sponsoren

Reacties (28)

Reageer nu!