Mik te Wierik heeft geen goed woord over voor de tweede helft tegen FC Utrecht gisteren. Na een 0-1 voorsprong in de rust én een man meer, kregen hij en zijn team het voor elkaar om maar liefst vier goals tegen te krijgen.

“Het was verschrikkelijk, echt ongelofelijk”, foeterde Te Wierik na afloop tegenover RTV Oost. “We hadden in de rust afgesproken om druk vooruit te zetten, ook met een man meer. Maar we deden alles behalve dat. We gaven ze veel te veel ruimte, echt verschrikkelijk.”

Volgens de verdediger had alles te maken met de instelling waarmee de tweede helft werd gespeeld. “Het begint gewoon met de instelling, je kunt niets anders zeggen. Zij gingen een stapje harder lopen met een man minder en wij deden volgens mij drie stapjes minder. Het is ongelofelijk dat dat kan gebeuren. De eerste en tweede helft is een wereld van verschil. We hebben elkaar in de tweede helft keihard in de steek gelaten. Je geeft een goede klassering weg, want je moet gewoon op 29 punten staan. Hier is het laatste woord nog niet over gesproken.” Besluit de verdediger tegenover RTV Oost.

Foto: RTV Oost

Sponsoren

Reacties (25)

Reageer nu!