Illiass Bel Hassani, geboren en getogen in Rotterdam, speelt aankomende zondag in de stad die hem groot heeft gebracht. Destijds spelend voor Sparta, maar met zijn hart voor Feyenoord, speelt hij nu voor ons, de Zwart-Witten.

Tegenover Fox Sports zegt hij dat hij spelers als Vilhena en Wijnaldum nog van de pleintjes in Rotterdam kent, waar de rasartiest zijn talenten ontwikkeld heeft. Zijn tante en vrienden zijn nog steeds groot fan van Feyenoord en hebben Bel Hassani al laten weten dat “hij niet mag winnen van hun geliefde club”. Scoren mag wel. “Ze gunnen het mij als ik goed speel, als de punten maar in Rotterdam blijven. Als het aan mij ligt, gaan de punten natuurlijk mee naar Almelo. Maar als Feyenoord tegen een andere club speelt, ben ik voor Feyenoord.”

Sponsoren

Reacties (7)

Reageer nu!