Heracles heeft vanmiddag verloren in de De Kuip van Feyenoord. Het werd 3-0 en dat was gezien de wedstrijd zeer geflatteerd. Heracles speelde goed, maar wist zichzelf helaas niet te belonen in Rotterdam.

Over het begin van de wedstrijd kunnen we kort zijn. Beide ploegen kregen in het eerste half uur geen kansen en het ging gelijk op. Feyenoord kwam na zo’n half uur spelen wel op voorsprong uit het niets. Eljero Elia zette scherp voor en de bal belandde zo via de paal het doel in. Heracles leek totaal niet van slag te zien door dit tegendoelpunt en bleef goed voetballen in De Kuip. Het kreeg via Illiass Bel Hassani nog goede kans, maar Kenneth Vermeer lag in de weg. Feyenoord had nog door gemoeten met tien man nadat Simon Gufstafson een elleboogstoot gaf. Het bleef onbestraft door een slecht fluitende Bas Nijhuis. Het bleef 1-0 bij de rust in een spannende wedstrijd.

In het begin van de tweede helft bleven de Heraclieden het goede spel voortzetten. Feyenoord begon wat fouten te maken, maar Heracles profiteerde jammerlijk niet. Heracles werd zeer gevaarlijk. Illiass Bel Hassani en Oussama Tannane wisten grote kansen niet te benutten en zo bleef het nog maar 1-0 en daar mocht Feyenoord het meest gelukkig mee zijn! Doordat Heracles maar niet wist te scoren, werd er uiteindelijk wel aan de andere kant gescoord. Dit gebeurde pas toen Heracles verder moest met tien man. Ramon Zomer kreeg rood na een opstootje met Michiel Kramer. Met nog een kleine tien minuten te gaan besliste Feyenoord alsnog de wedstrijd via doelpunten van Dirk Kuyt en Michiel Kramer en werd de eindstand 3-0.

Heracles kan terugkijken op een puike wedstrijd waarin het zichzelf niet wist te belonen. Feyenoord speelde zijn moeilijkste thuiswedstrijd tot nu toe en mocht niet klagen over de uitslag, die niet voldeed aan het wedstrijdbeeld deze middag.

Sponsoren

Reacties (42)

Reageer nu!