De partij tegen Feyenoord staat symbool voor het seizoen 2015/2016 van Heracles Almelo. Een absolute vechtmachine (de wedstrijd tegen Utrecht niet meegenomen) zorgt ervoor dat iedere club het lastig heeft tegen Heracles.

Iliass Bel Hassani en Oussama Tannane, vorig jaar verguist vanwege herhaaldelijk wangedrag, verkeren momenteel in bloedvorm en wanneer zij in deze bloedvorm zitten, zijn ze vrijwel niet te stoppen. Een transfer lijkt met deze vorm dus aanstaande, zou je denken. “Mijn contract loopt af, maar ik heb nog een optiejaar”, legt hij uit aan VoetbalPrimeur. “Dat wil dus zeggen dat Heracles kan bepalen of ze daar volgend jaar gebruik van willen maken of niet. Ik ga er op dit moment wel vanuit dat ze die optie willen lichten. Natuurlijk heeft elke voetballer de ambitie om hogerop te komen. Ik ook. Maar dat zien we aan het einde van het seizoen wel, voorlopig ben ik bezig met Heracles. Ik heb in mijn Sparta-tijd wel eens meegemaakt dat ik met mijn hoofd al bij een vertrek zat, waardoor ik minder speelde. Dat werkt dus niet.” Zo laat de middenvelder weten aan Voetbalprimeur.

En op de vraag of een transfer er in de winter al aan zit te komen: “Dat sluit ik ook weer niet uit. Mocht er een club langskomen, dan kan ik daar op dat moment over nadenken. Binnenland of buitenland? Als de tijd rijp is om te vertrekken, zou ik het liefst in Nederland een stap naar een grotere club maken. Ik zeg niet direct ‘nee’ tegen het buitenland, maar het liefst blijf ik gewoon in Nederland,” besluit Bel Hassani.

Sponsoren

Reacties (13)

Reageer nu!