Heracles Almelo speelt zondagmiddag een thuiswedstrijd tegen Vitesse. Een mooi duel want beide ploegen staan dichtbij elkaar op de ranglijst en willen beiden het spel maken.

Heracles verloor de afgelopen twee uitwedstrijden achter elkaar. Dat was wel weer even geleden. Desondanks kan er met een goed gevoel terug gekeken worden op de vorige wedstrijd in De Kuip tegen Feyenoord. Heracles legde prima voetbal op de mat en was grotendeels de betere ploeg. Komende zondag wordt het weer tijd voor drie punten en kan er tevens een mooi gat worden geslagen met Vitesse (6e plaats, 2 punten minder). John Stegeman kan zondagmiddag niet beschikken over Ramon Zomer (geschorst) en Tim Breukers (niet wedstrijdfit). Dario Vujicevic start centraal achterin en heeft voor het eerst een basisplaats dit seizoen.

Tegenstander Vitesse staat zoals vermeld op een zesde plaats. Trainer Peter Bosz heeft zijn team al aardig staan met al die huurlingen van Chelsea. De ploeg staat onder leiding van Bosz bekend om altijd mooi voetbal op de mat te leggen. Er is voldoende kwaliteit aanwezig en zondagmiddag zal het aan elkaar gewaagd zijn. Vitesse wil ook in Almelo het spel maken. Bosz moet dan wel de geblesseerden Nathan en Renato Ibarra missen.

De wedstrijd staat zondagmiddag om 16.45 uur onder leiding van scheidsrechter Richard Liesveld. Vergeet niet je voorspelling in te vullen bij de HAFC.nl Manager!

Sponsoren

Reacties (22)

Reageer nu!