Al jaren een speler van Heracles, maar zo weinig aan voetballen toekomen. Het zit Dario Vujicevic niet mee. Blessureleed zorgt er telkens voor dat de Kroaat een terugslag te verwerken krijgt.

Maar gisteren mocht hij na bijna een half jaar uit de roulatie te zijn geweest weer in de basis starten. En dat deed hij goed! Als centrale verdediger vulde hij het gemis van Ramon Zomer op een hele goede manier in. “Complimenten aan Dario” Aldus coach Stegeman tegenover de TC Tubantia. “Hij vulde de rol prima in.”

De speler zelf is ook tevreden. “Ik heb al vaker op die plek gestaan, vorig jaar ook”, vertelt de speler zelf aan TC/Tubantia. “Mij maakt het ook niet uit, voorin, achterin: als ik maar kan voetballen. Ik ben de laatste drie jaar zowat continue geblesseerd geweest. Elke keer als ik terugkwam, was het al snel weer mis. Alsof mijn lichaam de belasting niet aankan. Nu hebben we meer tijd genomen voor het herstel. Het is te hopen dat het nu wel goed blijft gaan.”

Sponsoren

Reacties (8)

Reageer nu!