Heracles Almelo is uitgeschakeld in het bekertoernooi. In eerste instantie leek alles op rolletjes te gaan in Almelo tegen PSV. Heracles stond met 2-1 voor, maar verloor uiteindelijk met 2-3 in blessuretijd.

Heracles begon goed aan de achtste finale tegen PSV. De Heraclieden waren feller dan PSV en werden gevaarlijk via Oussama Tannane met een schot. Na een dik kwartier was het raak voor Heracles. Een voorzet van Bruns werd door Bel Hassani achter doelman Pasveer gewerkt: 1-0. Heracles bleef daarna het spel dicteren en werd meerdere malen gevaarlijk via Tannane. PSV werd nog gevaarlijk via een rolletje van De Jong. In de 36e minuut was het wel raak voor de bezoekers. Locadia schoot een vrije trap een raak. Daarna kreeg Heracles en PSV nog een kans, maar het bleef 1-1 bij rust.

In de tweede helft was er directe spektakel. Oussama Tannane ging alleen op Remko Pasveer af en omspeelde hem. De aanvaller werd geraak in de zestien en Pasveer kreeg rood en Heracles een penalty. De penalty werd door diezelfde Tannane benut en zo kwam Heracles weer op voorsprong. Daarna wist Heracles niet door te drukken en kreeg PSV een goede kans. Een vrije trap van Guardado werd net overgetikt door Castro. Niet veel later ging Castro afschuwelijk in de fout. Via de handen werkte de Belg de bal in eigen doel. Heracles kreeg daarna nog wel kansen via Tannane, maar de scherpte ontbrak in de afronding. PSV ging er een tandje bijzetten en kreeg kansen via De Jong. Vlak voor tijd scoorde PSV alsnog via een schot van Locadia en won zo nog met tien man in Almelo en is door naar de kwartfinale.

Sponsoren

Reacties (32)

Reageer nu!