Wout Weghorst staat in de nadrukkelijke belangstelling van Cardiff City. Er zou nota bene al een bod gedaan zijn op de lange aanvaller. Heracles heeft in ieder geval de opvolger al binnen, zo lijkt het.

Paul Gladon, afgeloper zomer overgekomen van Sparta Rotterdam, kreeg  in de wedstrijd tegen Groningen voor het eerst een basisplaats en meteen was het raak. “Hoe ik dat weet? In zeven wedstrijden bij de beloften heb ik veertien goals gemaakt. Daar is niks mis mee. Dit was onze derde wedstrijd in zes dagen en dan voel je je wel een beetje aan dat er wat pijntjes zijn en dat de trainer misschien wat wisselingen gaat doorvoeren.” Aldus de spits zelf tegenover het AD.

“Ik ga met een heel goed gevoel op vakantie, maar dat had ik sowieso wel gedaan, hoor. Ik ben in het afgelopen half jaar een veel betere speler geworden. Het niveau ligt een stuk hoger dan bij Sparta Rotterdam”, weet Gladon, die voorheen op Het Kasteel speelde.

Sponsoren

Reacties (31)

Reageer nu!